Rekond

Stationens bilvård i Lund utför invändig och utvändig rekonditionering av fordon.

Nedan kan ni läsa mer om våra tjänster:

Utvändig rekond

Utvändig tvätt med avfettning, fälgtvätt och schamponering. Polering och vaxning. (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar)

Invändig rekond (interiörtvätt)

Dammsugning av kupé och bagageutrymme, Klädseltvätt, golvtvätt , Luktsanering, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor. Invändig fönsterputs,

Helrekond

Utvändig tvätt med avfettning, fälgtvätt och schamponering. Polering och vaxning.  (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor. In- och utvändig fönsterputs-motortvätt (OBS vi tar ej ansvar för problem som uppkommer efter motortvätten)

Helrekond Special

Utvändig tvätt med avfettning, fälgtvätt och schamponering. Polering och vaxning. .  (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor. In- och utvändig fönsterputs. Kemtvätt av Klädseln, golvet samt impregnering och Luktsanering. Rengöring av bilens ventilationssystem-motortvätt (men vi tar inget ansvar för problem uppkomna efter motortvätt)